Verpleegkundigen Den haag

Zorg van verpleegkundigen in Den Haag

Het is fijn dat de zorg die u krijgt goed is geregeld. De verpleegkundigen in Den Haag van Lidi’s Care zorgen ervoor dat er duidelijke afspraken worden gemaakt over de zorg die u ontvangt. Bij Lidi’s Care begrijpen wij dat u zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving wilt blijven wonen. Zo kunt u kiezen voor verschillende soorten ouderenzorg in Den Haag, waaronder wijkzorg ontvangen van Lidi’s Care. Toch liever niet meer thuiswonen? Dan kunt u ook komen wonen op een van de locaties van Lidi’s Care. Welke vorm u ook kiest, ons team van verpleegkundigen zorgt ervoor dat de zorg aansluit op uw behoeftes en wensen. Zorg op maat staat bij ons hoog in het vaandel.

Alles over de zorg die ontvangt bij Lidi’s Care

Hoe gaat het in zijn werk? Allereerst komt een van de verpleegkundigen uit Den Haag bij u langs om de indicatie en het zorgplan door te nemen. Een goede voorbereiding is het halve werk en alleen op deze manier kunnen wij u de juiste zorg bieden. We gaan in gesprek over uw situatie en wat uw zorgvraag is. Samen met uw naasten zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk op uw eigen vertrouwde plek kunt blijven wonen. Wanneer we alles op een rijtje hebben, krijgt u een indicatie voor zorg op maat inclusief een zorgplan waarin u overzichtelijk alle afspraken kunt terugvinden. Dat is zorg bij Lidi’s Care. Alles is tot in de puntjes geregeld zodat u zich er geen zorgen meer over hoeft te maken.

In ons team zijn verschillende gespecialiseerde verpleegkundigen werkzaam. Zij kunnen u bijvoorbeeld ook te woord staan als u een chronische ziekte heeft. U zit dan wellicht met veel vragen en tijdens een huisbezoek kan de gespecialiseerde verpleegkundige deze vragen beantwoorden. Zij of hij zorgt ervoor dat u het juiste advies krijgt en praktische handvatten krijgt om met de ziekte om te gaan. U kunt erop rekenen dat u op een professionele manier wordt ondersteund door de verpleegkundigen van Lidi’s Care.

Uw wensen over de zorg die u ontvangt

Wanneer de afspraken zijn gemaakt, is het niet zo dat deze niet meer kunnen wijzigen. Bij de verpleegkundige kunt u elk moment aangeven dat u bepaalde dingen liever anders ziet. Aanpassingen zijn altijd mogelijk. Wilt u de zorg naar een ander tijdstip verplaatsen? Dit is allemaal bespreekbaar. Bij Lidi’s Care willen we dat u zich prettig voelt bij de zorg die u krijgt. Geef het dus vooral aan als u iets wilt veranderen, zo kunnen de verpleegkundigen hun werk afstemmen op de manier waarop u gewend bent te leven. Flexibiliteit staat hoog in het vaandel bij ons team.

Wilt u meer weten over de zorg bij Lidi’s Care? Of wilt u een kennismakingsgesprek inplannen? Neem contact met ons op.

Menu