Thuiszorg Zoetermeer

Thuis blijven wonen met Thuiszorg Zoetermeer

U wilt graag thuis blijven wonen, maar u komt erachter dat dit niet altijd even goed meer lukt. Er kunnen veel redenen voor zijn waardoor dit moeilijk wordt, zoals een ziekte of door ouderdom. Wij begrijpen dat. U wilt oud worden in uw eigen fijne en vertrouwde omgeving. Neem contact op met de wijkverpleegkundigen van thuiszorg in Zoetermeer om uw wensen en behoeftes te bespreken. In het gesprek kan de wijkverpleegkundige samen met u bekijken welke ondersteuning u in huis nodig heeft. Daarna gaat ons team ermee aan de slag zodat dit zo optimaal mogelijk georganiseerd kan worden voor u. Ook gaan we met de mensen uit uw omgeving in gesprek zodat we een goed beeld kunnen vormen van uw thuissituatie. Samen gaan we ervoor dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen! U kunt rekenen op de zorg van het team van Lidi’s Care.

Zorg afgestemd op uw behoeftes en thuissituatie

De zorg die u van het team van thuiszorg in Zoetermeer ontvangt is afgestemd op uw behoeftes en thuissituatie. Door u nauw te betrekken bij de zorg heeft u veel invloed op welk soort zorg u ontvangt. We kijken hierbij naar verschillende factoren, zoals wat noodzakelijke zorg voor u is en wat voor u prettige tijden zijn om zorg te ontvangen. Door regelmatig met u te overleggen zorgen we ervoor dat u de zorg krijgt die u bij past. Wanneer er dingen aangepast moeten worden, gaan we kijken hoe we dit anders kunnen invullen. Bij Lidi’s Care bieden we de hele dag door zorg, ook ’s nachts. Dat is toch een fijn idee, want we zijn altijd bereikbaar voor u.

De verzorgenden uit ons team kunnen u bijvoorbeeld helpen met opstaan, wassen en naar bed gaan. Ook wanneer u een lichamelijke beperking heeft kun u thuiszorg en verpleging krijgen. Hierbij kunt u dan denken aan de verzorging van uw wond of het geven van bepaalde medicatie. Vroeger moest u voor specialistische verpleging naar het ziekenhuis, zoals sondevoeding of pijnbestrijding. Ook dit kan de thuiszorg nu voor u doen. Hierdoor kunt u langer thuis blijven wonen.

Samenwerking met andere professionals

Het wijkteam bij thuiszorg in Zoetermeer heeft een nauwe samenwerking met andere disciplines op het gebied van gezondheidszorg. Er wordt overleg met uw huisarts en met uw apotheek. Op die manier hebben we korte lijntjes met andere specialisten. Wilt u persoonlijke en professionele thuiszorg ontvangen, neem dan contact op met ons op of informeer bij het wijkteam in uw buurt. Bent u op zoek naar Ouderenzorg in Den Haag? Ook dan kunt u de contactgegevens vinden op onze site.

Menu