Ouderenzorg Den haag

Ouderenzorg in Den Haag ontvangen

Bent u op zoek naar ouderenzorg in Den Haag? Dan wilt u vast zorg en ondersteuning op maat ontvangen. Lidi’s Care begrijpt dat u zo lang mogelijk thuis wilt blijven wonen, zonder te veel in uw vrijheid beperkt te worden. U kunt daarom kiezen voor thuiszorg waarbij een persoonlijke benadering en professionaliteit van het team verpleegkundigen centraal staat. Ons team staat graag voor u klaar in uw eigen omgeving. Ook bent u welkom bij ons op locatie bij onze organisatie. Bij Lidi’s Care kunt rekenen op de zorg en verpleging die u nodig hebt. Zorg op maat staat bij ons hoog in het vaandel en daarom verandert de zorg die u ontvangt ook mee met uw behoeftes.

Alles over de zorg bij Lidi’s Care

Onze ouderenzorg in Den Haag wordt gekenmerkt door een persoonlijke benadering en flexibiliteit. U wordt thuis geholpen bij de dingen die niet meer lukken waardoor u zo lang mogelijk in uw eigen omgeving kunt blijven. Lijkt het u toch prettiger om niet meer thuis te wonen dan kunt u ervoor kiezen om op een van onze woonzorglocaties te wonen. Daar heeft u onze deskundigheid altijd binnen handbereik. Wanneer het nodig is wordt er een beroep gedaan op specialisten, zoals en arts ouderengeneeskunde of een fysiotherapeut. In veel gevallen kan deze gewoon bij u langskomen en hoeft u er niet voor te reizen.

Wanneer u thuis zorgt ontvangt komen er altijd vertrouwde gezichten langs. De verpleegkundigen van Lidi’s Care willen u leren kennen en denken met u mee. Op die manier kunt u gewoon uw leven leiden zoals eerder. Verder stemmen we goed af met uw naasten. Zij kunnen u ook helpen om zo lang mogelijk thuis te blijven.

Activiteiten bij Lidi’s Care

Als u het leuk vindt om met anderen leuke dingen te doen, nodigt Lidi’s Care u uit om deel te nemen aan de activiteiten die wij organiseren. Hierbij kun u denken aan een gezellige bingoavond of een muziekavond. Zo ontmoet u andere bewoners van onze locaties of mensen die in de buurt wonen. Soms wordt er ook weleens een bakavond georganiseerd. U gaat aan de slag met een bakmix en zo zet u samen met andere bewoners een lekkere appeltaart op tafel. Wanneer u wat appeltaart over heeft, kunt u ze langsbrengen bij de buren. Zo worden er nog veel meer activiteiten georganiseerd, zoals handwerken en samen zingen.

Wanneer u zin heeft in een lekker hapje eten, bent u van harte welkom in ons restaurant. Of wilt u liever een maaltijd thuis ontvangen? Dat kan ook allemaal geregeld worden. U ontvangt dan een maaltijdservice bij u thuis. Hoe dan ook, onze verpleegkundigen uit Den Haag staan voor u klaar. Wilt u weten wat zij voor u kunnen betekenen? Of wilt u komen kennismaken? Neem dan contact op via het contactformulier op de website.

Menu